iris apfel and H&M

Iris Apfel x H&M – un secol de modă

Cea mai recentă colecție H&M reprezintă o campanie vibrantă în colaborare cu un personaj iconic în modă: incomparabila Iris Apfel. Colecția Iris Apfel x H&M celebrează aniversarea a 100 de ani a artistei. Atât piesele vestimentare, cât și accesoriile vor fi disponibile exclusiv online pe hm.com, începând cu data de 31 martie.

Iris Apfel este notorie pentru stilul său flamboaiant, individual și îndrăzneț. Aceasta promovează ușurința prin care inspirația poate apărea, oriunde și la oricine, indiferent de preț. Având la bază estetica unică a artistei, colecția Iris Apfel x H&M oferă piese vestimentare pentru fiecare dintre noi. Acestea au fost create pentru a onora independența și originalitatea personajului iconic Iris Apfel.

Colecția cuprinde un mix de texturi, tipare și croieli. Piesele cheie includ costumul brodat cu perle, jacheta voluminoasă din tul și setul compus din fusta vaporoasă și bluza imprimată cu flori de iris. Un curcubeu de culori fabuloase și vibrante precum galben canar, verde smarald, violet, turcoaz și portocaliu evidențiază croiul pieselor vestimentare. Pentru a complimenta această garderoba îndrăzneață, a fost creată și o linie de accesorii vibrante. Fiind inspirată din stilul lui Iris Apfel care accentuează suprapunerile și piesele supradimensionate, aceasta cuprinde mai multe teme precum plantele, animalele și comorile de poveste.

,,Cred că brand-ul H&M este fabulos fiind un adevărat pionier în domeniul său – pe care îl ador! Mi-a plăcut să creez ținute elaborate, la prețuri accesibile, branșă în care H&M primează! ”

Iris Apfel