Kan

KAN Play! spring-summer collection

KAN, brandul românesc cu propuneri chic sustenabile, lansează PLAY!, o selecție jucăușă pentru noul sezon. Piesele create din materiale sustenabile sunt inspirate din jocurile copilăriei și creează contextul perfect pentru aventurile estivale.

Colecția PLAY! este o invitație directă într-un univers ușor, ca o briză de primăvară. Pastelurile dulci și printurile ludice se regăsesc în cele peste 60 de piese feminine, de la rochii, la salopete din in sau topuri ce amintesc de relaxarea insulară. Talia marcată, volanele subtile și fundele supradimensionate sunt elementele recognoscibile ale colecției. Mixurile de sacou și pantaloni scurți din in sunt o alternativă classy pentru această primăvară. De la look-uri romantice, la un power suit reinterpretat în cel mai pur stil KAN, colecția PLAY! domină noul sezon cu o abordare fresh și versatilă.

Selecția materialelor este esențială pentru designerul KAN – Manuela van Vloten-Sabarez. Odată cu PLAY!, angajamentul către sustenabilitate a trecut la un nou nivel. Materialele noii colecții provin de la furnizori europeni de renume, certificați pentru producția materialelor textile organice. Spre exemplu, inul ce predomină în colecție este vopsit natural și 100% biodegradabil, în timp ce bumbacul provine de la o adevărată instituție a textilelor din Regatul Unit. Printurile ce întregesc colecția sunt create printr-un proces specific de producție, certificat Oeko-Tex* pentru fiecare pas al lanțului de prelucrare a materialului.

Misiunea KAN este aceea de a crea haine unice, sustenabile, prietenoase cu oamenii, animalele si mediul înconjurător. Cu fiecare colecție, a îmbrățișat noile oportunități de a experimenta cu designul, dar și cu materialele naturale, provenite de la furnizori europeni certificați. Abordarea sustenabilă, împletită cu designul ce pune în valoare feminitatea în toate formele sale, a devenit amprenta KAN.

În fiecare sezon, piesele sunt disponibile pentru publicul internațional pe magazinul online – www.kan-brand.com – dar și pe platforme online precum About You, Zalando, Fashion Days și Plain Tiger.

* OEKO-TEX® este una dintre cele mai cunoscute certificări internaționale pentru textile testate pentru substanțe dăunătoare. Este un certificat pentru încrederea consumatorului și cea mai înaltă calitate a produsului.