gerocossen herbals

HERBALS – o nouă gamă de îngrijire a părului de la GEROCOSSEN: ingrediente naturale și formule inovative

GEROCOSSEN, producătorul român de cosmetice cu o tradiție de peste 30 de ani pe piața din România, anunță lansarea Gerocossen HERBALS, o gamă completă pentru îngrijirea părului. Sunt disponibile 4 șampoane ce se adresează diferitelor probleme ale podoabei capilare, precum și o mască reparatoare și nutritivă.

Lucrăm constant la noi game create pe baza puterii ingredientelor naturale, astfel încât să le oferim clienților noștri soluții eficiente pentru orice nevoie de beauty și îngrijire. Ne continuăm tradiția de a folosi cele mai bune resurse din natură, în formule atent studiate, de data aceasta, pentru o podoabă capilară sănătoasă și frumoasă, cu ajutorul unor ingrediente recunoscute, precum Aloe Vera, Urzică, Ricin sau Castan.”, spune Stanca Cismaru, Director General GEROCOSSEN.

Gama cuprinde patru șampoane și o mască pentru păr ce asigură fortificarea, revigorarea și strălucirea părului, astfel:

  • Șamponul contra căderii părului, cu extracte vegetale de castan și coada calului, fortifică rădăcina părului și crește rezistența acestuia la stres, factori de mediu sau factori mecanici.
  • Șamponul contra mătreții este formulat cu ulei de eucalipt, extract de ceai verde și acid salicilic. Folosit constant, va elimina mătreața și va preveni reapariția acesteia, asigurând un aspect îngrijit al părului.
  • Șamponul pentru păr gras este îmbogățit cu ulei de mentă și Aloe Vera, ce ajută la reducerea secreției de sebum. După aplicare, părul este curat și strălucitor.
  • Șamponul regenerant hrănește și tonifică părul, bazându-se pe extractul de urzică, bogat în vitamine și minerale. Fibra capilară este regenerată iar părul devine mai rezistent.
  • Masca pentru păr hrănește și repară părul subțiat sau deteriorat, datorită formulei bazate pe uleiuri naturale de ricin și cocos. Acestea hrănesc rădăcina părului și netezesc firul, în timp ce pantenolul hidratează și întărește părul de la rădăcină.

Produsele din gama HERBALS nu au fost testate pe animale și pot fi folosite în regimurile de viață vegane. Acestea se regăsesc pe shop-ul online, www.gerocossen.ro, dar și în supermarket-uri, farmacii și magazine Plafar.

——

Cu o tradiție de peste 30 de ani în industrie, Gerocossen propune constant formule noi, cu ingrediente active și naturale, care să contribuie la sănătatea și starea de bine a celor ce aleg produsele fabricate în România.