Gerocossen anti-Age

Gerocossen Collagen Anti-Age – gama completă de îngrijire pentru față și corp

Specialiștii Gerocossen anunță lansarea gamei Gerocossen Collagen Anti-Age, cu formule inovatoare ce țintesc problema principală a pielii – îmbătrânirea.

Gama Collagen Anti-Age conține creme pentru față, fiole-tratament, apă micelară și cremă pentru mâini. Pe lângă concentrația de colagen, acestea au în compoziție și uleiuri naturale sau vitamine esențiale, benefice pielii. Produsele din gama Gerocossen Collagen Anti-Age sunt ideale pentru un ten vizibil mai ferm și întinerit. Aceastea asigură un efect de netezire, catifelare și confort – ridurile sunt reduse, iar conturul feței devine mai ferm. 

  • Apa micelară cu extract de Quinoa și vitamina C lipozomală este destinată tuturor  tipurilor de ten. Aceasta curăță delicat machiajul și impuritățile, lăsând tenul curat, neted și luminos.
  • Crema hidratantă antirid de zi SPF 10, pentru ten uscat și devitalizat, este realizată pe baza unui complex format din colagen, vitamina C lipozomală, unt de Shea și filtru UV. Utilizată zilnic, crema contribuie  la hidratarea pielii și estomparea ridurilor fine.
  • Crema antirid de zi SPF 10, pentru riduri profunde, conține colagen, vitamina C lipozomală, retinol și filtru UV și combate semnele îmbătrânirii, estompând ridurile profunde și îmbunătățind aspectul pielii.
  • Crema antirid de noapte pentru toate tipurile de piele conține colagen, vitamina C lipozomală și vitamina E, în asociere cu uleiuri și unturi naturale: Jojoba, Avocado, Shea. Este esențială pentru o îngrijire completă a pielii în timpul nopții.
  • Serul tratament antirid intensiv cu 12 fiole conține un complex activ format din colagen marin și Liftonon-Xpert, ingredient patentat cu rol de regenerare a pielii. Formula sa concentrată în ingrediente active reduce lungimea și adâncimea ridurilor, reînnoiește textura pielii și îmbunătățește aspectul tenului.
  • Crema de mâini intens hidratantă este bogată în ulei de cocos și unt de Shea  și hidratează și hrănește intens pielea și cuticulele. Datorită conținutului de ODA-white previne pigmentarea și reduce petele brune.

Ce este colagenul

Colagenul este una din cele mai importante proteine din țesutul conjunctiv al pielii. Cu trecerea timpului producția de colagen scade , ceea ce duce la pierderea elasticității și fermității pielii și apariția ridurilor.

Efectele sale antirid sunt dovedite: nivelul de colagen se degradează odată cu vârsta, astfel că pielea are nevoie de îngrijire suplimentară. Această proteină reprezintă 75% din țesuturile ce dau pielii uniformitate și fermitate. Oferă structură și suport pentru un aspect neted și tânăr.

Produse de înfrumusețare cu colagen

Produsele pe bază de colagen sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. Cremele Gerocossen Collagen anti-age acționeazăatât la suprafața pielii datorită conținutului de colagen, cât și în profunzime prin vitamina C lipozomală. Colagenul formează un film protector la suprafața pielii, hidratează și netezește ridurile, iar vitamina C lipozomală stimulează sinteza colagenului.

——

Cu o tradiție de peste 30 de ani în industrie, Gerocossen propune constant formule noi, cu ingrediente active și naturale, care să contribuie la sănătatea și starea de bine a celor ce aleg produsele fabricate în România.

Produsele se regăsesc pe shop-ul online, www.gerocossen.ro, dar și în supermarket-uri, farmacii și magazine Plafar.

Gerocossen este o companie românească, înființată în 1990 de către trei antreprenori locali – Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare.