Garmin Lily

Garmin prezintă Lily, smartwatch-ul stylish, pentru femei

Garmin® International anunță lansarea modelului Lily, un smartwatch de mici dimensiuni pentru femei. Disponibil în două modele, Clasic și Sport, ceasul cu carcasă de doar 34mm, cadran cu model discret și opțiuni variate de culoare, este ideal pentru femeile care caută o opțiune stylish pentru un smartwatch.

Lily este un produs unic: feminin, sofisticat și stilat, dar cu numeroși indicatori de sănătate și fitness. Lansarea acestui ceas urmărește promisiunea Garmin de a crea cât mai multe produse care să se potrivească femeilor și stilului lor de viață activ.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Design

Creat de femei, pentru femei, Lily se remarcă prin mărimea discretă, inspirată de ceasurile clasice, tip bijuterie. Este cel mai mic model de la Garmin, având o carcasă de 34mm și o brățară de doar 14mm lățime. Cadranul cu model metalic, discret, protejează un display touchscreen care dispare atunci când nu este folosit. Fiecare dintre cele 6 tipuri de Lily are un model textural diferit, un detaliu rafinat care completează și complimentează designul general. Pentru modelele clasice cureaua este creată din piele italienească și disponibilă în 3 culori, iar pentru cele sport aceasta este din silicon, cu alte 3 nuanțe.

Sănătate și Fitness

Lily este mai mult decât un accesoriu stylish pentru femei, este un smartwatch ce include cele mai noi tehnologii Gamin.

  • Monitorizează respirația, Pulse Ox, nivelul de hidratare, stresul, somnul, bătăile inimii
  • Indicatorul Body BatteryTM arată nivelul curent de energie, util pentru programarea activităților zilnice
  • Indicatorii pentru sănătate feminină includ urmărirea ciclului menstrual și a sarcinii, fiind un real suport în monitorizarea sănătății reproductive și conectarea cu alte aplicații de wellness din Garmin ConnectTM
  • Exercițiile de respirație ajută utilizatoarele să se relaxeze, concentreze sau să elimine stresul
  • Aplicațiile pentru yoga, Pilates, cardio, alergare și multe altele sunt disponibile pentru acest model de ceas și compatibile cu orice smartphone cu GPS
  • Lily ajută la monitorizarea activităților zilnice prin numărarea pașilor, a caloriilor consumate, minutelor de activitate intense și altele

Caracteristici pentru o viață activă

Cu o durată a bateriei de până la 5 zile, Lily oferă:

  • Notificări smart pentru apeluri, mesaje, social media sau alte alerte din telefon. Utilizatorii de Android pot răspunde la mesaje text.
  • Vizualizarea calendarului
  • Modulul de siguranță și asistență, ce trimite locația în timp real către contactele de urgență
  • Sincronizarea cu aplicația Garmin Connect

Toate cele 6 modele Lily sunt disponibile pe www.garmin.com/ro cu prețul de 964 lei pentru modelul sport și 1205 lei pentru modelul Clasic. Acestea pot fi de asemenea achiziționate de la partenerii Garmin în România.

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.