garmin venu sq

Garmin lansează Venu Sq și Venu Sq Music

Garmin International anunță noile modele de smartwatch cu GPS: Venu Sq și Venu Sq Music Edition, ce combină stilul cotidian cu cele mai noi capacități de monitorizare a stării de sănătate și activităților sportive.

Cu un design dreptunghiular și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile în modul smartwatch și 14 ore în modul GPS, Venu Sq îndeamnă la mișcare. Pentru cei care-și doresc un playlist pentru întreaga zi, Venu Sq Music stochează melodiile preferate, pentru ascultare fără telefon. Ceasurile au un touchscreen de 1.3” din Gorilla Glass, cu ramă din aluminiu și curea din silicon, fiind disponibile în 6 variante de culoare.

Seria Venu Sq urmărește diferiți parametri, precum pulsul, măsurat de mai multe ori pe secundă, 24 de ore pe zi, somnul, respirația, bătăile inimii, ciclul menstrual, stresul, hidratarea, Pulse Ox, precum și inovatorul Body Battery – un indicator de energie care ajută utilizatorul să-și programeze antrenamentele, timpul de odihnă sau somn. În plus, exercițiile de respirație sunt utile pentru concentrare, relaxare sau liniște. Toate aceste statistici sunt stocate și analizate în contul personal din Garmin Connect.

Noul Venu Sq are peste 20 de aplicații pentru sport de interior sau exterior, incluzând Pilates, Yoga, antrenament de forță, înot, cycling sau golf. De asemenea, urmărește pașii, minutele de activitate intensă sau consumul caloric. Antrenamentele preîncărcate pe ceas ajută utilizatorul să-și creeze o rutină de antrenament personalizată. Venu Sq este compatibil și cu Garmin Coach, oferind planuri de antrenament gratuite în funcție de obiective.