alimenteacasa.ro

S-a lansat alimenteacasa.ro

Miruna Gheordunescu și Răzvan Costache, antreprenorii din spatele brandului Global Mirex (import și distribuție de produse premium pentru HoReCa) și-au regândit modelul de business și au lansat site-ul de livrari la domiciliu, alimenteacasa.ro.

Acesta este un serviciu prompt și eficient de delivery, pentru produse alimentare și produse de curățare și dezinfectare, funcțional în întreaga țară. Alimenteacasa.ro livrează produsele rapid chiar la domiciliul clienților, fără contact direct cu persoana care livrează.

Începutul crizei i-a găsit pe cei doi antreprenori la Milano, unde au văzut pentru prima dată gravitatea efectelor asupra economiei și business-urilor locale. “Am urmărit îndeaproape evoluția situației din Italia și am realizat că, din păcate, populația din Romania va fi afectată în același mod.Ne-am dat seama ca persoanele vor avea nevoie de ajutor, de livrări la domiciliu și de siguranță. Cum business-ul nostru urma să fie direct afectat, iar angajații noștri în pericol, am decis să ne reinventăm pentru moment. Alimenteacasa.ro a fost construit în mai puțin de o săptămână de muncă non-stop, de la idee la deal-uri cu furnizori noi, și folosește logistica de depozitare și livrare pe care o aveam la dispoziție pentru Global Mirex. Livrăm din stoc o gamă largă de produse, inclusiv produse congelate în București, Ilfov și Ploiești. De acum, angajații noștri vor oferi întregul suport la livrarea produselor de pe platforma alimenteacasa.ro direct la ușa clienților noștri, în condiții depline de siguranță și igienă.”, spune Miruna Gheordunescu.

www.alimenteacasa.ro

www.facebook.com/alimenteacasa.ro

———–

Global Mirex este  o companie extrem de dinamică, fondată de către Miruna Gheordunescu și Razvan Costache, tineri antreprenori români. La 37 de ani, cei doi au o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia. Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Miscela d’Oro, Arthemia Milano, Olio Basso sau Toschi.