hermosa

3 ținute de party pentru 3 evenimente diferite

În fiecare an, luna decembrie aduce în viețile noastre o atmosferă magică, atât prin spiritul sărbătorilor, cât și prin eleganța petrecerilor din acest sezon. Este o perioadă în care fiecare femeie își împarte timpul între cumpărăturile casnice, cadouri și alegerea ținutelor potrivite pentru evenimentele ce vor urma. În ceea ce privește ultima activitate, poate deveni o decizie mai puțin ușoară având atât de multe variante și opțiuni la dispoziție.

În acest sens, Luminița Staicu, designer Hermosa, vine cu o listă de 3 ținute de party pe care să le porți la 3 evenimente diferite pentru o apariție de neuitat.

  • Petrecere în familie

Începem seria cu o ținută extrem de elegantă, dar de efect. Rochia neagră va fi întotdeauna o opțiune sigură pentru orice tip de petrecere, mai ales pentru cea în familie. Vei exprima delicatețe, feminitate și rafinament, atribute pe care orice femeie și le-ar dori să le insufle. Rochia Evelyn este ideală într-un context festiv și elegant, având un model deosebit și o alăturare de culori foarte interesantă: negru și auriu. Mânecile lungi ușor bufante, cu decupaje aduc croiul clasic în actualitate, iar inserțiile aurii oferă originalitate întregului outfit. Adaugă o pereche de sandale negre cu toc subțire, iar look-ul tău va fi complet.

  • Petrecere la birou

Petrecerile de la birou sunt întotdeauna un bun prilej de a trece de la ținutele office de zi cu zi la cele festive, deosebite. Cu toate acestea, nu este recomandat să alegi culori puternice sau croieli îndrăznețe. Mizează pe o singură piese vestimentară care iese în evidență și combin-o cu altele simple, clasice. De exemplu, Sacoul Minodora nu este un item de birou, în ciuda faptului că este un sacou, dar poate deveni piesa de rezistență pentru o petrecere alături de colegii de muncă. Imprimeul deosebit împreună cu accentuarea taliei cu ajutorul curelei transformă un sacou banal în intem-ul ce va atarage toate privirile. Poartă-l împreună cu o pereche de pantaloni negri drepți cu talie lată și o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță și esti gata de petrecere! 

  • Petrecere alături de prieteni

Dacă vorbim despre petrecerile alături de prieteni, aici, ținutele devin mai ușor de ales. Ai o paletă mai largă de culori, dar și de croieli. Rochia Ignacia se potrivește unei persoane cu o personalitate puternică, efervescentă căreia nu îi este frică să experimenteze noi stiluri vestimentare. Prin culoarea puternică, prin materialul sclipitor, dar și prin croiul mulat, această rochie va atrage toată atenția. Pe de altă parte, dacă nu te simți confortabil în astfel de outfit-uri, poți opta pentru un top cu un umăr gol. Bluza Zasha prezintă o croială asimetrică, în tendințe, ce va capta toată atenția atât prin modelul deosebit, dar și prin imprimeul festiv.

Indiferent că participi la party-ul organizat de firma la care lucrezi, de familie, acasă cu prieteni…trebuie să arăți impecabil! Așadar, ținând cont de sfaturile de mai sus, vei avea o apariție de neuitat.

Hermosa creează și comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focșani, Bacău și Constanța.

Brandul Hermosa are o acoperire națională fiind prezent în toată țara prin magazinele partenere.

Află magazinele partenere, din orașul tău, de unde poți achiziționa produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere.