Kiwi Agency romania

Doi români căștigă peste 100.000 euro în 10 zile din cursuri online. Află cum te poți numără și tu printre ei

Cel mai citit psiholog din România și fondatorul Kiwi Agency au vândut în cinci zile cursuri în valoare de 100.000 euro și se așteaptă la vânzări de 250.000 euro până în 20 decembrie, ultima zi de înscriere în curs. Hobby 2 Profit este primul curs în care se formează antreprenori exclusiv pe baza vocației și a pasiunii lor.  (detalii pe site: www.hobby2profit.ro)

Doru Pelivan, activ de 7 ani în mediul online, este fondatorul agenției de fullfillment în marketing cu cele mai bune rezultate din vestul țării. Împreună cu echipa Kiwi Agency a  vândut cursuri de peste 6 millioane USD și au la activ cea mai mare lansare de curs online din România, cu cifre de afaceri de peste 1.5 milioane USD câștigate pentru clienții săi.

“Este o ocazie nesperată când cei mai cunoscuți creatori de conținut acceptă să își dezvăluie secretele prin care domină nișa educației online din România”, declară acesta. “În cadrul cursului avem și o serie de invitați care vor sprijini cursanții și le vor împărtăși felul în care fac ei propriile cursuri de succes”.

Pera Novacovici este cel mai citit psiholog din mediul online, autor de cărți și cursuri, urmărit de peste 150 000 de oameni (social media) si cu 100 000 de abonați la newsletter-ul periodic, aducând o contribuție pozitivă în viața lor, atât personală, cât și profesională, de peste 13 ani.

În luna decembrie, cursul Hobby2Profit a fost lansat în premieră națională de către psihologul Pera Novacovici și partenerul său, Doru Pelivan – marketer, antreprenor. Cei doi și-au propus să revoluționeze felul în care se fac cursurile online în România, ajutând oamenii cu spirit antreprenorial să se lanseze pe piața de autori de specialitate.

Cei doi au gândit școala lor informală așa cum și-ar fi dorit să existe pentru ei când au început propriul drum profesional: ca un mod alternativ de educație prin joacă, unde recompensele sunt și simbolice, și materiale.

Timp de 4 luni, pe cursanți îi așteaptă o experiență interactivă alcătuită din webinarii cu cei doi antreprenori și cu o serie de invitați speciali, plus teme și misiuni la fiecare webinar, care deblochează diverse recompense pentru cei care le rezolvă.

Miza este lansarea cu succes a unui prim curs online, lucru posibil doar prin învățarea activă a toate aspectelor la nivel tehnic și de conținut. Membrii școlii au parte de susținerea mentorilor, a echipei de suport (toată echipa agenției este implicată) și a unei comunități exclusive pentru membrii Hobby 2 Profit.

Înscrierile se fac pe o perioadă limitată, din 11 până în 20 decembrie, pe această pagină www.hobby2profit.ro, urmând ca ulterior, creatorii Hobby 2 Profit să se ocupe exclusiv de pregătirea cursanților și de a-i ajuta să își câștige primul succes major.