hermosa style mood

Retro style cu Hermosa

Dacă ai o pasiune pentru stilul vintage, dar vrei să îl adaptezi unei lumi moderne, te poți juca cu câteva piese retro purtate în stilul epocilor tale preferate, punând accentul pe stilul unic.

Sensul cuvântului retro în industria fashion a fost aplicat pentru haine în anii 1970, făcând referire la stiluri care sunt adaptate si inspirate din perioadele anterioare. Referința retro a fost creată de designerii de la Londra și, apoi, a devenit o monedă comună în toată lumea modei.  Astfel, prefixul pentru întoarcere a devenit un cuvânt de salvare pentru modă, oferind oportunitatea universului fashion de a se reîntoarce și a se reinventa prin articole anterioare readaptate în timp și cu accente unice.

Luminița Staicu, designer Hermosa, îți arată cum să aduci stilul retro în ținutele toamnei.

Decada pantalonilor

Știai că perioada anilor ’70 a fost considerată perioada pantalonilor? A fost primă dată în fashion când femeile purtau pantaloni mai mult ca niciodată! Și nu este așa că aceștia sunt extrem de comozi și de atrăgători chiar și acum?

Pantalonii office cu carouri sunt o piesă forte, ce nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei fashioniste! Lasă-te inspirată de noua colecție Hermosa, Cozy Chic, si pantalonii Raluca. Pentru un look cu adevarat retro îi poți purta cu tricouri mulate sau cu malete în culori închise.

Culori închise? Da!

Deși la începutul anilor ’70 culorile purtate erau extrem de puternice, roz, galben sau albastru puternic, spre finalul decadei balanța s-a înclinat spre nuanțe mai liniștite. Nuanțele de gri, negru, bleumarin sau tonurile pământii erau nelipsite din ținutele celor mai la modă femei.

Optează pentru un palton în nuanțe de muștar cu croială conică largă și cordon pentru strângerea în talie. Botinele de inspirație vintage sunt accesoriul perfect pentru completarea ținutei.

Ce spui de pin-up girl?

Stilul pin-up este acel stil retro foarte sexi și atrăgător de care femeile perioadei erau absolut îndrăgostite. Bluzele mulate, părul prins cu bentițe late și buzele roșu intens sunt emblemele acestui stil.

Dacă simți că este cel care ți se potrivește, poartă o maletă cu guler și prinde-ți părul folosind o bandă lată de culoare închisă. Evident, nu uita de rujul roșu și lasă-ți atitudinea curajoasă să iasă la iveală.

Hermosa creează şi comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focşani, Bacău şi Constantă. Brandul Hermosa are o acoperire naţională fiind prezent în toată ţara prin magazinele partenere. Află magazinele partenere, din oraşul tău, de unde poţi achiziţiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici. Poți comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la peste 99 lei.