levi's toamna 2018

Călătorie în timp cu Levi’s – toamnă-iarnă 2018

Pentru colecția de toamnă-iarnă 2018, Levi’s® s-a inspirat din epoca pantofilor sport și a hainelor de stradă, creând un stil ce mixează trend-urile de astăzi – cum ar fi grafismele, blugii cu talie înaltă și logo-urile – reamintindu-ne, în acest fel, de cele mai cool ținute ale anilor ‘80 și ‘90.

Este vorba despre autenticitate și nostalgie și despre a crea o conexiune într-un mod familiar și la nivel emoțional, în timp ce ne încărcăm cu energia creată de trend-urile momentului, ce vin cu o puternică influență a stilurilor de stradă și sport ale anilor ’90”, a declarat Karyn Hillman, directorul de producție al brandului Levi’s®.

În timp ce modelul skinny este în continuare ON, lumea denimului s-a deschis către o gamă largă de siluete și croieli, cât și către o variație de topuri cu logo care să se potrivească perfect cu jeanșii. De la modelul anilor ‘90 de blugi 501® decolorați, în stilul lui Kurt Cobain, la blugii cu talie înaltă din serialul Friends, la modelul de haine retro-sport ale lui Puff Daddy, toate sunt prezente în colecția Levi’s® toamnă- iarnă 2018. Desigur, colecția include modele de blugi cropped și tapered, pentru a lăsa la vedere pantofii sport cool.